Over Ons

De Wegwijzer is een sfeervolle dorpsschool, gevestigd in een rustige wijk van Lunteren. De school maakt deel uit van de Vereniging Scholen met de Bijbel in Lunteren.

Onze identiteit is gebaseerd op het Woord van God. Dat vormt onze inspiratiebron. Vanuit die identiteit willen we Wegwijzer zijn voor onze kinderen in deze belangrijke periode van hun leven.

Onze school is een plaats waar de leerlingen kennismaken met anderen en met de wereld om hen heen. Waar zij nieuwe dingen leren, die ze nu en later goed kunnen gebruiken. Daarbij hebben we een scherp oog voor de kwaliteiten van kinderen. We bieden daarom leerstof op niveau aan, vanuit de belevingswereld van het kind.

Wij kijken naar de kwaliteiten van onze leerlingen. Daarom werken wij met presentatieportfolio’s. Deze portfolio’s zijn het resultaat van het denk- en redeneerproces van de kinderen. Een mooie weerslag van hun unieke, persoonlijke ontwikkeling. Het leren vanuit eigen interesse en eigen kunnen vinden we erg belangrijk, net zoals leren samenwerken met anderen.

Wilt u verder kennismaken met onze school? Bel gerust voor een kennismakingsgesprek en/of rondleiding op onze school.

Op zoek naar een baan in het onderwijs?

Houd de vacatures op onze website goed in de gaten. Een ‘open’ sollicitatiebrief kan gestuurd worden naar aj.vanderblom@smdb-lunteren.nl